De vanligaste frågorna angående tillverkningen av kylskåpsmagneter

Vi har förberett en lista för dig med de vanligaste frågorna angående tryckning och tillverkning av fotomagneter för kylskåp, som ni har skickat till oss. Vi har försökt att svara på dem så noggrant och detaljerat som möjligt. Här är listan på de vanligaste frågorna (FAQ):

För rekommenderade försändelser som kan spåras fakturerar vi 4,90 €. Betalningen sker i förväg via banköverföring eller online med betalkort.

För beställningar som, efter alla rabatter avdragna, överstiger 49,90 €, fakturerar vi ingen leveranskostnad. Vid specialerbjudanden kan dessa villkor, utan att några skäl anges, ändras och tillfälligt ersättas av andra villkor.

Fotomagneterna för kylskåp kan du betala på ett antal olika beprövade sätt: förskottsbetalning – beställningen betalar du i förskott via en överföring från ditt bankkonto till det tyska bankkontot eller med hjälp av betaltjänsten PayPal.

För att vi ska ha tillräcklig tid för tillverkningen av kylskåpsmagneterna med foton från dina levererade fotografier, förbehåller vi oss maximalt tio arbetsdagar för tillverkning och expediering av varorna. Om du väljer förskottsbetalning börjar vi räkna tillverkningstiden från den dag då betalningen registrerats på vårt konto. Om varornas expediering informerar vi dig med e-postmeddelande.

Efter långvarig erfarenhet vet vi att problemet i de allra flesta fall ligger hos leverantörsfirman. I många situationer uppstår problem på grund av att ingen avi om försändelsen har levererats. Om du väljer en spårningsbar försändelse, skickar vi dess leveransnummer via e-post tillsammans med en hänvisning till leveransfirmans webbsida, där du kan spåra försändelsen. Sedan kan du själv kontrollera var din försändelse befinner sig. Om ert problem kvarstår, kontakta oss på megnito@dokidoki.cz. Förlorade rekommenderade försändelser kan vi reklamera om de inte levererats, reklamationstiden är vanligen 21 kalenderdagar.

Till förberedandet av kylskåpsmagneterna räcker ett vanligt fotografi från digitala kameror eller mobiltelefoner. Vi kan bearbeta fotografier från Instagram och andra applikationer, det räcker att registrera sig och välja lämpligt fotografi. Du behöver inte redigera fotografiet, beskärning till lämpligt format gör du enkelt under beställningsprocessen direkt på vår webbsida.

Dina fotografier trycker vi i högsta kvalitet på halvmatt fotopapper, dessa applicerar vi sedan på en elastisk magnetisk folie med en tjocklek på 0,4 mm. Den magnetiska folien är lätt överförbar och skadar inte heller underlaget. Magnetens kraft är tillräcklig för att fästa på ett kylskåp, en spisfläkt, dörrkarmar i metall o.dyl.

Vid beställningen av kylskåpsfotomagneterna begränsar vi dig inte på något sätt. Det är helt upp till dig hur många kylskåpsmagneter med dina egna fotografier som du vill beställa.

Vi bryr oss alltid om att du ska bli så nöjd som möjligt och vi önskar bara det bästa för våra kunder. Om det trots allt skulle inträffa att du inte är nöjd med kylskåpsmagneterna så erbjuder vi extraordinära reklamationsvillkor. Är du av någon anledning inte nöjd med varorna vi levererat? Det gör ingenting, du kan returnera dem inom 30 dagar och vi återbetalar följaktligen pengarna via överföring till ditt konto, utan onödiga frågor.

Hittade du inte svaret på den fråga du letade efter i listan över vanliga frågor (FAQ)?
Det gör ingenting, skriv till oss så hör vi av oss så snart som möjligt till dig med svar.

Porto endast 4,90 €

För spårade transporter

Inom 10 arbetsdagar

Snabb produktion och leverans

Fotopapper med hög kvalitet

Vi trycker på halvmatt fotopapper

Magnetisk folie

Vi använder elastisk magnetisk folie