Allt om inköp

Vad kostar leveransen?

För en försändelse som går att spåra via internet fakturerar vi 4,90 €. Betalning kan ske i förväg med postförskott, överföring till bankkonto eller online med betalkort. Övriga expedieringsavgifter betalas av vårt företag.

Vid beställningar där varornas värde, efter alla rabatter avdragna, överstiger 49,90 €, fakturera vi inga leverans- eller förpackningskostnader. Vid specialerbjudanden kan dessa villkor, ändras och tillfälligt ersättas av andra villkor, utan att några skäl anges.

Vad kostar leveransen?

Hur kan jag betala för magneterna?

Kylskåpsmagneterna med foton kan ni betala på ett antal olika beprövade sätt:

Online med PayPal - på ett snabbt och säkert sätt via en betalportal

Betalning via överföring - ni betalar beställningen från ert bankkonto

Hur kan jag betala för varorna?

När får jag fotomagneterna?

För att vi ska ha tillräcklig tid för tillverkning av kylskåpsmagneterna med foton av dina levererade fotografier, förbehåller vi oss maximalt tre arbetsdagar för tillverkning och expediering av varorna. Om ni väljer förskottsbetalning börjar vi räkna tillverkningstiden från den dag då betalningen registrerats på vårt konto.

Vi informerar er om varornas expediering via e-postmeddelande och SMS till det telefonnummer ni angav i beställningen

När får jag fotomagneterna?

Måste jag redigera fotografiet innan tryckningen?

Om du brukar redigera fotografier så vet du exakt på vilket sätt du förbättrar ett foto. Om du däremot inte har erfarenheter av redigering av fotografier är det bättre att skicka dem i originalskick – vi kommer alltid att ta hand om ditt foto på bästa sätt.

Ni behöver inte tänka på fotografiernas format i förväg. Beskärning och anpassning till lämpligt format gör ni enkelt i samband med beställningen på våra websidor.

Vi trycker ditt fotografi, nedladdat från en dator, mobiltelefon eller direkt från Instagram eller annan applikation, omsorgsfullt och med högsta kvalitet på halvmatt fotopapper och klistrar det på en elastisk magnetisk folie med en tjocklek på 0,4 mm.

Måste jag redigera fotografiet innan tryckningen?

Kan jag reklamera magneterna?

Vi bryr oss alltid om att ni ska bli maximalt nöjda och vi önskar det bästa för våra kunder. Om det trots allt skulle inträffa att ni inte är nöjda med våra kylskåpsmagneter så erbjuder vi extraordinära reklamationsvillkor.

Är du av någon anledning inte nöjd med varorna vi levererat? Det gör ingenting, du kan returnera dem inom 30 dagar och vi kommer att återbetala pengarna, utan onödiga frågor, via överföring till ditt konto.

Kan jag reklamera magneterna?

Var hittar jag ytterligare information?

Läs noggrant igenom de kompletta köpevillkoren innan du köper kylskåpsmagneterna. Samtidigt kan du se på vilket säkert sätt vi hanterar dina personuppgifter, som du anförtrott oss vid beställningen. Glöm heller inte att bekanta dig med kakfilerna, som vi använder i vår webshop för att förenkla de erbjudna tjänsterna.

Om du letar efter mer detaljerad information kan du hitta den bland de vanligaste frågorna.

Var hittar jag ytterligare information?

Porto endast 4,90 €

För spårade transporter

Inom 10 arbetsdagar

Snabb produktion och leverans

Fotopapper med hög kvalitet

Vi trycker på halvmatt fotopapper

Magnetisk folie

Vi använder elastisk magnetisk folie